Nye lys på gang!
Jeg har brukt vinteren på å lete etter de rette langlysene. Her får du sniktitt på de nye lysene som snart kommer tilgjengelig i nettbutikk. Jeg gleder meg. Vakkert brenner de også 😀
Jeg har brukt vinteren på å lete etter de rette langlysene. Her får du sniktitt på de nye lysene som snart kommer tilgjengelig i nettbutikk. Jeg gleder meg. Vakkert brenner de også 😀
I år har sommeren vært noe fraværende, det vises på mengde honning biene har kunnet trekke inn. Men vi har likevel mye god sommerhonning fra vakker natur på Inderøy. I smaksprofilen i år er det mye bringebærinnslag, det vises på den lyse fargen og gode smaken! Bildet er fra tappingen, og før honningen får sin lyse farge!
Bivoksens opprinnelse og bruk: Utforsk naturens gull Bivoks er fascinerende i seg selv, men har også historisk sett opprinnelse alt tilbake til oldtidens Egypt. Enkelt sagt stammer bivoks fra honningbiens utrolige evne til å produsere dette verdifulle materialet. Og det kun i en (kort, men lang) periode for arbeiderbien, som utskiller bivoks fra fire par kjertler på undersiden av bakkroppen. …
Høsten har for alvor slått inn, kulda kommer krypende og mørket favner om dagen. Men det er også en tid man kan fylle med lyspunkter. Bivokslysene fra Inderøyhonning vil både gi deg «varme» og sette god stemning. Visste du at bivokslys er rentbrennende og bedre for innemiljøet enn andre lys? Les mer her: Våre Velgjørende Bivokslys Vi skal i alle …
Vi kommer med rykende fersk sommerhonning til matfestivalen, vi gleder oss! For å se program og hva annet som skjer, gå inn på denne lenken til Trøndersk matfestival: https://www.matriketmidt.no/troendersk-matfestival/program/
Vi fikk lov til å være med i det flotte magasinet Scan Magazine som skriver om Skandinavia for et bredt publikum. Og her fikk jeg gleden av å dele litt om hvordan Inderøyhonning startet og hva veien er videre! Håper du liker den:) Link til Artikkelen her: Scan Magazine – A sweet combination of past, present and future
I år produseres honningkaka i samarbeid med Gulburet for salg til jul. En nydelig smakskombinasjon med den smaksrike lynghonningen og tyttebær! Må prøves! Oppskriften er laget av min mor og er derfor helt unik 🙂 Den vil være å få tak i via bestilling og på marked. Også tilgjengelig å kjøpe fra butikken og nettbutikk fra 3. desember.
Lørdag 13. august inviteres du til Kvamsholmen og til oss i Inderøyhonning! Vi lager honningvaffel, honningkake med nyrørt blåbærsyltetøy med mer godt til, serverer kaffe OG holder et foredrag om bienes verden, deres rolle i matfatet og i matlagingen! «Dørene» åpner kl. 1100-1700 og vaffel, kake og kaffe selges fra kl 1200-1600. Foredrag cirka kl. 1330-1415 Velkommen!
Jo, det skal jeg fortelle! Inderøyhonning finner du i Inderøy Gårdsbryggeri sin mjød! I Vinjetrøffelen hos Husfrua gårdshotell! (Inderøyhonning hadde det ærefulle oppdraget med å være fadder og Vinjetrøffelen hadde sin dåp 15.mai!) På Gangstad gårdsysteri, Gulburet, Slakteriet, Ystgård gartneri, God Mat Lokalt på Røra, Bonden og Bohemen i Namsos (flere steder kommer!) Ellers er også Inderøyhonning noen ganger å …